Hjärtat

Vår största styrka ligger i hjärtat

Lika lite som det går att kartlägga och förstå hjärtat ur ett mystiskt perspektiv går det heller sällan att styra. 

Men en sak har visat sig säker genom alla tider. Att lyssna till och följa hjärtat leder sällan fel. Dessa är smycken i silver 925 skapade med intentionen att våga följa sitt hjärta. 

De finns i olika storlekar, former och går även få som armband, ringar och örhängen. Kristaller

Bär ditt smycke med intention

Vackra och stilrena smycken i silver 925 tillsammans med olika kristaller och ädelstenar. Vilket smycke dras du till då det sägs att dessa har olika egenskaper? 

Enighet

Ringen som förenar oss kvinnor i gemensam kraft

Den handgjorda silverringen "enighet" är skapad i samarbete med Shima Rönnlund från Powerlady Group. Verksamheten är till för att upplysa, boosta  och vägleda kvinnor som vill ta steget framåt i sin utveckling och få djupare insikter om sin egen potential och kraft. 

Bär denna ringen med stolthet och kraft i att vara kvinna. Sötvattenpärlor

Tidlöst och klassiskt, precis som du 

Handknutna smycken av odlade sötvattenpärlor. Välj bland enkel- eller dubbelradiga halsband och armband i olika längder. Örhängen med stift eller krokar. Alla lås, stift och krokar är i silver 925.

Ett klassiskt smycke helt enkelt att bära med feminin stolthet. Ormserien

För att vi går igenom stadier av förnyelse

Ormens förmåga att ömsa skinn genomsyrar denna kollektion. Intentionen bakom är att vi hela tiden utvecklas och förnyas. Känn dig stärkt och stöttad i din utveckling och förnyelse genom att låta dig prydas av denna serie som andas elegans och mystik. 

Silver 830

Förädling i dess enklaste form

Silverskedar får nytt liv genom återbruk. Att ta tillvara på saker ligger många varmt om hjärtat. Genom detta återbruk får man användning av t ex arv eller gåvor som annars brukar hamna i skymundan. Nu kan du stolt bära den vackra skeden som ring, örhängen, berlock eller armband. Varför inte lämna in ditt egna kära föremål för omvandling till något du kan bära?